Birgitta Stenberg om den svenska synden – och fiske

stenbergNu är det klart att Norstedts förlag släpper Birgitta Stenbergs sista bok i mitten av oktober. Skriver mig ut ur världen är en samling av noveller, dikter och artiklar som enligt förlagets information handlar om allt från den svenska synden, fiske till det älskade hemmet på ön Åstol.

”Det blev ett tufft jobb att gå igenom allt, välja och vraka, men jag hade otroligt kul under tiden eftersom jag själv glömt en del av allt jag skrivit. Jag hoppas ni som läsare får en lika rolig stund”, skriver Birgitta Stenberg i förordet.

Birgitta Stenberg avled den 23 augusti, 82 år gammal. Som berättats tidigare färdigställde hon denna sista bok under sin sjukdomsperiod med stöd av hustrun Kerstin.

SB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s